Wie is Grimm.nl?

Hoe het begon

In 1998 startten Rob en Hans Grimm (inderdaad, de gebroeders Grimm!) een eenvoudig internetbedrijfje, dat onder hun leiding uitgroeide tot een full-service internetbureau, GrimmWebCommunications; design, bouw, consultancy en hosting, het hele verhaal. Per 1 januari 2012 is Rob uit het bedrijf gestapt om andere activiteiten te kunnen ontplooien.

Een nieuw begin, een nieuwe naam

Per 1 januari 2012 is de bedrijfsnaam sterk vereenvoudigd: Grimm.nl. Eigenlijk zegt dat alles! Met de verkoop van de hosting- en CMS-activiteiten is de focus verlegd naar de voorkant van de website: Interactief, Toegankelijk, duurzaam en vindbaar.

Onze bijdrage aan een beter web

Bouwkwaliteit van websites is cruciaal voor een optimale gebruikerservaring. Daarom wil Grimm.nl een bijdrage leveren in de vorm van de beoordeling van uw site op bouwkwaliteit. Hoe werkt dat? Grimm.nl beoordeelt uw site en stuurt u een kort rapport dat u aan uw websitebouwer kunt voorleggen. Dit wordt gebudgetteerd op 30 minuten en is kostenloos. Pas als u daarna verder van onze diensten gebruikt wilt maken krijgt u een prijsopgave. U heeft dus niets te verliezen! Neem contact op.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Grimm.nl ondersteunt de volgende doelen en initiatieven:

Contactformulier

Neem contact op met Grimm.nl
Contactgegevens
Uw bericht