Website voor mobiel

U kent dat vast wel: u ziet, hoort of leest iets dat u nieuwsgierig maakt, of u klikt een link aan vanuit een op uw mobiele telefoon ontvangen e-mail, en de telefoonbrowser opent een website die er prachtig uitziet. Nou ja, prachtig.. Hij staat er wel mooi bij, alleen alles is microscopisch klein...

Als u geluk heeft kunt u inzoomen, maar als u dat doet bent u het overzicht over de pagina kwijt, en zit u wanhopig heen en weer en op en neer te scrollen, of zoomt u iedere keer weer uit om op een ander deel weer in te zoomen. Ook komt u elementen tegen waar u op uw mobiel niets mee kunt aanvangen. Klinkt bekend?

Het kan ook anders

Een website die zich in het beeld schaalt naar de grootte van het scherm waar hij in 'hangt', zodat de teksten direct leesbaar en de elementen direct bruikbaar zijn, zal veel meer mobiele bezoekers aan zich binden.

Uiteraard zijn er altijd wel argumenten te bedenken waarom een site niet geoptimaliseerd hoeft te worden voor mobiel gebruik (doelgroep, aard en complexiteit van de inhoud en de interactie), maar in de regel is er geen enkele reden om mobiel gebruik niet te faciliteren.

Duur? Valt reuze mee

Veel werk en dus duur om een website ook voor mobiel geschikt te maken? Dat hoeft helemaal niet; een goed en toegankelijk gebouwde website is goed geschikt te maken voor gebruik op het mobiele platform, zonder buitensporige investeringen. Nog beter is het om het mee te nemen in de bouw van een nieuwe site.

Het bewijs is geleverd

Als u deze site op uw mobiel bekijkt, heeft u al gemerkt dat dat heel soepel gaat; dat is geen wonder, want deze site is volledig voor mobiel geoptimaliseerd. Een beter bewijs is er niet!

Neem contact op over uw mobiele website.

Contactformulier

Neem contact op met Grimm.nl
Contactgegevens
Uw bericht